Проведоха се още две информационни срещи по проект „Доброволчеството – доброто в нас”

В два последователни дни кметът на район „Лозенец” г-н Любомир Дреков проведе информационни срещи по проект „Доброволчеството – доброто в нас” с учениците от 21 СОУ „Христо Ботев” и НПМГ „Акад. Любомир Чакалов”. Той запозна присъстващите с проекта, регламента за участие и с възможностите новата интернет платформа www.dobrovolchestvo.com.

Отново, чрез атрактивното си представяне, гост лекторът Християн Стоянов – представител за София на Национален алианц за работа с доброволци (НАРД), успя да привлече учениците в динамична дискусия на тема доброто в нас, добрата воля и възможността за личностна реализация чрез доброволческа дейност.

Идейни проекти за „направени добрини” ще се приемат до 05 февруари, като екипът спечелил първа награда ще има възможността да посети Европейския Парламент в Брюксел през месец март, по покана на г-жа Моника Панайотова.

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа.