Предстоящо спиране на водата

“Софийска вода” АД съобщава, че на 15 октомври 2013 г. (вторник), във връзка с направа на връзка между два улични водопровода и монтаж на спирателни кранове по ул. „Лозенец” кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

по ул. „Розова долина” от ул. „Половраг” до ул. „Криволак”

по ул. „Лозенец” от ул. „Липа” до ул. „Крум Попов”

по ул. „Криволак” от ул. „Капитан Андреев” до ул. „Крум Попов”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Розова долина” и ул. „Стоян Заимов”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

 

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа.