Празник на ледените спортове за малки и големи „София – Европейска столица на спорта 2018 г.”

Във връзка с предстоящо домакинство на „Парад на шампионите”, Столична община и НСА „Васил Левски” в партньорство с „Жокер Медиа” и Национална спортна база организират „Празник на ледените спортове за малки и големи – София – Европейска столица на спорта 2018 г.”

Празникът ще се проведе на 27 март 2016 г. в зала „Арена Армеец”, за времето от 14.00 ч. – до 16.00 часа, с участието на спортни клубове и студенти от НСА „Васил Левски”, които ще демонстрират различни видове ледени спортове, с участието на световно популярни изпълнители на лед.

Поканени за участие са Албена Денкова – двукратна Световна шампионка по фигурно пързаляне през 2006 и 2007 г. и Иля Авербух – Световен шампион и олимпийски вицешампион

Във връзка с успешна реализация на предстоящия леден празник, организаторите предоставят вход свободен до зала „Арена Армеец” за всички желаещи да наблюдават представлението, както и да получат автографи от най-популярните състезатели по фигурно пързаляне в света.

Инициативата ще предостави възможност за деца и ученици да наблюдават професионални демонстрации по различни видове ледени спортове, както и да се докоснат до елита на фигурното пързаляне в световен мащаб.

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа.