ЗАПОЧВА РЕМОНТА НА УЛ. „БОГАТИЦА”

От 21.06.2016 г. стартира реализацията на Проекта за реконструкция  на ул. „Богатица” от бул. „Джеймс Баучер” до бул. „Арсеналски”.
Различните етапи на ремонта включват:  подмяна на водопровод, канал, топлопровод, подмяна на паважната настилка с асфалтова, изграждане и подмяна на тротоарната настилка, чрез осигуряване на минимум 1,5 м. тротоари от двете страни и подмяна на уличното осветление.

В рамките на Проекта ще бъде изграден канализационния колектор по бул. „Арсеналски”, както и отливния канал до река Дреновичка. Ще бъде подменена пътната настилка по ул. „Цветна градина” и „Кожух планина”, в участъците между ул. „Богатица“ и ул.“Славище“.

До края на м. Юни ще започне и изграждането на временния път по ул. „Славище”, чрез което ще бъде осигурен обходен маршрут за пешеходци и автомобили в посока от и до бул. „Арсеналски“.

​Изпълнители на обекта:

„Топлофикация – София” ЕАД
„Софийска вода” АД
„Улично осветление” ЕАД
„Щтрабаг“ ЕАД

Възложител: Столична община

<<<ВИЖТЕ ВРЕМЕННАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ>>>

<<<СВАЛИ ВРЕМЕННАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ НА PDF>>>

 

 

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа.