Футболен турнир за купата на Кмета 2016

На 2-ри и 3-ти юни 2016 г. в спортен комплекс „Лозенец-спорт”, в изпълнение на проект „Спорт за всички в Лозенец”, финансиран от Столична община и в изпълнение на общинската програма за развитие на физическото възпитание и спорт, туризъм в подкрепа на „София – Европейска столица на спорта – 2018 г.” , се проведе футболен турнир за купата на Кмета с учениците от държавните и общински училища на район „Лозенец”, възрастова група 8-10 клас и отбора на районната администрация. Във футболния турнир взеха участие учениците от СГСАГ „Христо Ботев”, НПМГ „Акад. Любомир Чакалов”, Националната финансово-стопанска гимназия и 35 СОУ „Добри Войников”.

На финала отборът на победителите от СГСАГ „Христо Ботев се състезаваха с отбора на районната администрация с капитан г-н Любомир Дреков, Кмет на район „Лозенец”.  След оспорвана игра и много емоции мачът приключи 6:6, което доведе до биене да дуспи, при което отборът на СГСАГ победи отбора на районната администрация с 3:2 и спечели купата на Кмета.

Всички участници бяха наградени с купи и футболни топки, а победителите получиха и футболен екип.

 

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...