„Спортувай с нас в Лозенец”

Район „Лозенец” Столична община в изпълнение на проект „Спортувай с нас в Лозенец” финансиран от Столична община и в изпълнение на общинската програма за развитие на физическото възпитание и спорт, туризъм в подкрепа на „София – Европейска столица на спорта – 2018 г.” на 14.05.2015 г- /петък/ от 11.00 ч. в Южния парк между музея „Земята и хората” и басейна „Спартак” се проведе лекоатлетически крос с което се отбеляза 17 май – Деня на българския спорт.

 

В кроса взеха участие  ученици от училищата на район „Лозенец”. След оспорвана надпревара на първо място се класираха Евгения Захова от 120 ОУ „Г.С.Раковски” и Дейвид Христов от 139 ОУ „Захарий Круша”. На второ и трето място се класираха учениците от 35 СОУ „Добри Войников”, 120 ОУ „Г.С.Раковски” и 139 ОУ „Захарий Круша”. На всички участници бяха раздадени награди за достойното си представяне.

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...