Партньори

partners-mw

 Methodia Web

Методия Уеб предлага цялостни уеб решения. Компанията има богат опит в областта на уеб дизайна и разработката, интернет маркетинг, стратегическо медийно планиране, купуване и консултации.

285449_503405856390820_1999129274_nФондация „Моят Град“

„Моят Град“ е фондация с общественополезна дейност, посветена да подобри облика на градовете в България. Партньор на район „Лозенец“ по проекти за подобряване на градската среда от 2013 г.

icdsoft

ICDsoft

От 1999 г. ICDSoft Ltd предлага услугата уеб хостинг. В момента сме един от най-бързо развиващите се доставчици на уеб хостинг и имаме клиенти в над 140 страни. За този успех допринесе предлагането на най-нови технологии, съчетани с отдаден на работата си екип от специалисти. Ние се гордеем с бързината и качеството на техническата си поддръжка и гарантираме отговор на всички запитвания в рамките на 1 час.

grajdanite-logo (1)

Покажи и реши всеки проблем в твоя град!

Подай сигнал до твоята община или пътна
полиция, само с един клик.

 

ОИЦ

Областен Информационен Център

dkc13_logo

„ДКЦ ХІІІ-София”

е правоприевмник на бившата 13-та поликлиника. Намира се в район „Лозенец” .
Разполага с две сгради-основна на ул.”Димитър хаджикоцев”№ 20 – в непосредствена близост до Сити център и хотел „Хемус”, и втора сграда на ул. „Бигла”  №2 (срещу хотел „Кемпински -Зографски”)

 

      31309_baner_iSofMap_214x277

 

 

Подаване на сигнал

Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.

Горещ телефон

Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...