Информационна среща „Доброволчеството – доброто в нас” ПГО „Княгиня Мария Луиза”

Кметът на район „Лозенец” г-н Любомир Дреков се срещна с учениците от ПГО „Княгиня Мария Луиза” в рамките на проекта „Доброволчеството – доброто в нас”

Чрез атрактивно представяне на темата представителите на 11 и 12 клас се запознаха с основните принципи на доброволчеството и начините за определяне на целите при реализацията на една инициатива.

Гост лектор на срещата беше Християн Стоянов – представител за София на Национален алианц за работа с доброволци (НАРД), студент, доброволец от повече от 3 години. Въпреки ограниченото време с което разполагаше, той успя по нестандартен начин да грабне вниманието на учениците, да провокира интерес и разпалени дискусии.

Конкурса за „направени добрини” продължава до 5 февруари, като екипът спечелил първа награда ще има възможността да посети Европейския Парламент в Брюксел през месец март, по покана на г-жа Моника Панайотова.

ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР ЗА „НАПРАВЕНИ ДОБРИНИ“ ОТ ТУК


Подаване на сигнал
Формата за контакти, която ще намерите тук е най-бързият и лесен начин да се свържете с нас. Едно от предимствата на тази форма е, че можете да изпращате вашите сигнали в удобно за вас време. Уведомяваме ви само, че район „Лозенец” не обработва анонимни сигнали. Благодарим Ви за съдействието.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...