Информационна среща „Доброволчеството – доброто в нас” ПГО „Княгиня Мария Луиза”

Кметът на район „Лозенец” г-н Любомир Дреков се срещна с учениците от ПГО „Княгиня Мария Луиза” в рамките на проекта „Доброволчеството – доброто в нас”

Чрез атрактивно представяне на темата представителите на 11 и 12 клас се запознаха с основните принципи на доброволчеството и начините за определяне на целите при реализацията на една инициатива.

Гост лектор на срещата беше Християн Стоянов – представител за София на Национален алианц за работа с доброволци (НАРД), студент, доброволец от повече от 3 години. Въпреки ограниченото време с което разполагаше, той успя по нестандартен начин да грабне вниманието на учениците, да провокира интерес и разпалени дискусии.

Конкурса за „направени добрини” продължава до 5 февруари, като екипът спечелил първа награда ще има възможността да посети Европейския Парламент в Брюксел през месец март, по покана на г-жа Моника Панайотова.

ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР ЗА „НАПРАВЕНИ ДОБРИНИ“ ОТ ТУК


Подаване на сигнал
Поради необходимостта от прилагане на новите изисквания за защита на личните данни GDPR (General Data Protection Regulation), които влизат в сила от 25 май 2018, формата на подаване на сигнали и предложения до район „Лозенец“ временно няма да е активна.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...