ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!! ЧАСТИЧНА ПРОМЯНА НА МАРШРУТА НА ВРЕМЕННАТА АВТОБУСНА ЛИНИЯ № 10ТМ

От 23 май /сряда/ 2018 г. се ще се извърши частична промяна на маршрута на временната автобусна линия № 10ТМ, както следва:

От Зоопарка по действащия маршрут до кръстовище бул. “Джеймс Баучър”/ бул. “Свети Наум”, направо по ул. “Йосиф Петров”, наляво по ул. “Митрополит Кирил Видински”, наляво по бул. “Драган Цанков”, надясно по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” по действащия в момента маршрут до връщането по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” до кръстовището с бул. “Драган Цанков”, наляво по бул. “Драган Цанков”, надясно по ул. “Митрополит Кирил Видински”, надясно по ул. “Йосиф Петров” и по бул. “Джеймс Баучър” по маршрута до Зоопарка.

По новия маршрут ще се разкрият временни спирки:

  • еднопосочна “Ул. Граф Игнатиев” в посока Зоопарка на моста на р. Перловска река между ул. “Граф Игнатиев” и бул. “Драган Цанков”;
  • двупосочна “Българско национално радио” на бул. “Драган Цанков” при пешеходната пътека пред сградата на БНР:

- на 20.00 метра след пешеходната пътека в посока Зоопарка;

- на 20.00 метра след пешеходната пътека в посока площад “Възраждане”;

  • двупосочна на “Ул. Митрополит Кирил Видински”  на ул. “Митрополит Кирил Видински”:

- непосредствено преди ул. “Борова гора” в посока Зоопарка”;

- на 15.00 метра преди ул. “Борова гора” в посока площад “Възраждане”.

Промяната се въвежда, тъй като предварително одобрения /и действащ в момента/ маршрут на автобусната линия оставя живущите в района на пл. „Журналист ” без близки спирки на временния транспорт до възобновяване движението на трамвай 10 /приключване на реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев”/.

Също така, поради голямата денивелация на ул. „Арх. Йордан Миланов” и бул. „Христо Смирненски” е невъзможно маршрута на временна автобусна линия 10 да минава от там, какъвто вариант беше първоначално предложен от район „Лозенец”.

 

 

 

Подаване на сигнал
Поради необходимостта от прилагане на новите изисквания за защита на личните данни GDPR (General Data Protection Regulation), които влизат в сила от 25 май 2018, формата на подаване на сигнали и предложения до район „Лозенец“ временно няма да е активна.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...