Асоциация „Сенатор“ отличи кмета на район „Лозенец” г-н Любомир Дреков с приз в конкурса „Ръководител на годината“.

В първото издание на националния конкурс „Ръководител на годината”, организиран от Асоциация” Сенатор”, беше отличен кметът на район „Лозенец” г-н Любомир Дреков. Той се нареди сред тримата най-добри български ръководители за 2014 година от общо 102-ма номинирани.

Според организаторите от Асоциация „Сенатор“, целта на конкурса е да се поощрят и популяризират усилията на ръководителите в предприятията и учрежденията за подобряване на условията за ползотворен труд и почивка, коректно отношение към служителите, както и за повишаване на производителността на труда.

Конкурсът се реализира с подкрепата на „Президентски клуб България”, под патронажа на министъра на труда и социалната политика г-н Ивайло Калфин.

Подаване на сигнал
Тук ще намерите формата за подаване на сигнали и предложения към районната администрация.
Горещ телефон
Това е новата услуга, която район "Лозенец" предлага на жителите на района. На нашият "горещ телефон" ще можете да подавате вашите сигнали, мнения и препоръки, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. На същия номер можете да направите справка , по входящ номер, за текущия статус на вашата преписка...